Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie do zrobienia :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 275
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5429
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 275
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5429
Składniki
1. Masło lub margarynę rozpuścić i pozostawić do wystygnięcia. 2. Czekoladę pokroić w kostkę (byle nie za dużą). 3. Mąkę, proszek do pieczenia oraz cukier wymieszać razem. 4. W osobnym pojemniku przygotować mleko, jajko oraz przestudzoną margarynę i wymieszać. 5. Wszystkie składniki połączyć. 6. Foremki uzupełnić do 2/3 wysokości. Piec ok. 20 min w temp 200°C. Przepis na ok. 12 sztuk :)