Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, puszyste, pyszne i szybkie w wykonaniu muffinki śmietankowe. Idealnie pasują na każdą imprezę, zasmakują każdemu łasuchowi :-).
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 516
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 516
Składniki
Szklanka - 250 ml Mąkę, budynie, sól, cukier oraz proszek do pieczenia wymieszać w misce. W drugiej misce wymieszać dokładnie jajka, śmietanę oraz roztopione masło. Masę śmietanową wlać do suchych składników i dokładnie wymieszać.
Masę przelać do foremek wyłożonych papilotkami. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i piec przez 20 minut (funkcja z termoobiegiem) do suchego patyczka. Można udekorować w dowolny sposób: lukrem, polewą czekoladową. Smacznego!