Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne wilgotne muffinki
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 122
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 122
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
Masło i czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej; studzimy. Jajka ubijamy z cukrem i dodajemy czekoladę. Mieszamy łyżką wsypując powoli przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Ser ucieramy z jajkiem, 3 łyżkami cukru i cukrem waniliowym. papierowe papilotki umieszczamy w formie. Wykładamy polowe ciasta czekoladowego na ciasto nakładamy masę serową i na wierzch resztę ciasta.
Pieczemy w około 20-25 min w temp 160st (termoobieg). Ostudzone muffiny możemy polać roztopioną czekoladą