Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki można polać polewą czekoladową albo posypać cukrem pudrem.
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 126
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1197
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5347
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6552
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 126
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1197
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5347
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6552
Składniki
W misce wymieszać wszystkie składniki suche- mąkę, proszek do pieczenia, sodę, kakao i cukier.
W drugiej misce roztrzepać jajka, a następnie dodać olej, mleko. Banany i czekoladę pokroić w kostkę. Dodać do składników. Do miski ze składnikami mokrymi dodać składniki suche. Dobrze wymieszać.
Przelać do foremek. Piec ok 25 minut 180 stopni.
Przepis jest na 12 babeczek.