Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Morszczuk w muszlach - po 10. miesiącu"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Ugotuj makaron, odcedź, przelej zimną wodą. Marchew umyj, obierz i zetrzyj na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Filet umyj, posyp ziołami, odstaw na 20 minut. Przygotuj kilka kawałków folii aluminiowej. Na każdym ułóż porcję muszelek, startej marchewki oraz ryby. Całość polej oliwą.
Folię szczelnie zawiń, tak by powstały paczuszki. Piecz je przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180oC. Rybę w muszelkach podawaj na ciepło, posypaną natką pietruszki.Źródło: Mam dziecko