Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najlepszych i ulubionych w mojej rodzince, nikt nie umie im się oprzeć. Idealne na świąteczny stół i nie tylko.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 69
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 127
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 69
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 127
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
W jednej misce wymieszaj jajka, jogurt, mleko, i olej. W drugiej mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia, posiekaną czekoladę i cukier waniliowy. Połącz składniki mokre z suchymi i wymieszaj do połączenia składników.
Papilotki na babeczki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu możesz posypać cukrem pudrem lub polać polewą.