Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na kolejne inspiracje na pyszne ciacho
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 66
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 100
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 66
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 100
Składniki
Na blaszkę 20x20 wykładam warstwę herbatników
Śmietankę ubijam dodając cukier puder oraz po łyżce serka mascarpone, ubijam do pełnego połączenia.
Do masy wsypuje połowę pszenicy dmuchanej, mieszam i wykładam połowę na herbatniki następnie warstwa herbatników i reszta masy, na wierzch wsypuje pozostała resztę pszenicy.
Ciasto wkładamy do lodówki. Czekoladę z mlekiem rozpuszczam w rondelku i polecam wierzch ciasta.