Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mazurek kawowy"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 160
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 160
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Składniki
Kawę zalej 2 łyżkami wrzątku, ostudź. Czekoladę roztop w kąpieli wodnej, ostudź. Masło utrzyj, wymieszaj z masą kajmakową, rozpuszczoną kawą, czekoladą i kawą mieloną.
Zmiksuj na gładką masę. Wstaw na 15 minut do lodówki. Spód posmaruj dżemem i masą kawową. Dowolnie udekoruj.
Przepis Jolanty Główki z ChorzowaŹródło: Chwila dla Ciebie