Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mazurek jabłkowy"
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14340
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14340
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Składniki
Zagnieć ciasto, 1/3 włóż na 15 min do zamrażalnika. Resztą wylep dno średniej formy silikonowej, uformuj rant. Mus wymieszaj z cynamonem, rozsmaruj na cieście. Posyp rodzynkami i skórką.
Na wierzch zetrzyj ciasto z zamrażalnika tak, żeby utworzyło w miarę równą powierzchnię. Piecz ok. 50 min w 180°C, wystudź. Polej polewą, udekoruj skórką.
<strong>Przepis Agnieszki Huber z Wrocławia</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie