Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i super smaczny deser.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Składniki
Wykonanie: Maślankę ubić z kwaśną śmietaną, wlać rozpuszczone w gorącej wodzie galaretki, jeszcze raz dokładnie ubić i przelać do płaskiego naczynia. Wstawić do lodówki na noc, następnie pokroić w kostkę i podawać. Jeżeli chcemy mieć żelki to wsypujemy 3 galaretki.