Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zmodernizowane klasyczne szyszki, które uwielbia moja żona. Ryż preparowany zastąpiłem orkiszem preparowanym a część krówek batonami Mars. Żona już się cieszy i nie może doczekać się świąt.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 68
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 73
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1111
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 258
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 68
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 73
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1111
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 258
Składniki
Marsy i krówki kroję w paski, wrzucam do saganka. Dodaję kawałki masła, kakao i rozpuszczam na małym ogniu. Wszystko mieszam i dodaję szczyptę soli. Zdejmuję z ognia, wsypuję orkisz i mieszam. Łyżką nabieram masę i delikatnie formuję kulki.