Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 98
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 98
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
1. truskawki i banana miksujemy, dodajemy cukier, chwilę jeszcze miksujemy, 2. herbatniki kruszymy drobno, 3. w szklaneczkach układamy pokruszone herbatniki, na to łyżkę jogurtu, potem mus owocowy, znów herbatniki, jogurt i mus, ilość warstw dowolna, 4. na wierzch możemy dać łyżkę bitej śmietany i posypać tartą czekoladą, 5. przed układaniem jogurt i mus powinny być schłodzone, bo takie smakują najlepiej a po zrobieniu nie należy już przechowywać w lodówce żeby ciasteczka zbytnio nie rozmiękły smacznego