Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo z warzywami i grzankami"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 118
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 118
Składniki
W garnku rozgrzej oliwę. Podsmaż posiekaną drobno cebulę, czosnek i papryczkę chilli. Dodaj pokrojoną w kostkę paprykę (trochę odłóż do ozdoby), cukinię i pieczarki. Dopraw solą, pieprzem, cukrem i papryką w proszku. Pomidory sparz, obierz ze skórki. Pokrój w kostkę i dodaj do warzyw.
Wlej przecier pomidorowy. Duś pod przykryciem 30 minut. Podawaj z grzankami z pomidorkami, bazylią i papryką.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień