Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Leczo z kiełbasą"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 199
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 199
Składniki
Cebulę pokrój w grubą kostkę i podsmaż na oliwie. Dodaj pokrojoną w grubą kostkę paprykę oraz sparzone, obrane ze skórki i pokrojone pomidory. Dolej wodę i duś na wolnym ogniu. Podsmaż pokrojoną w plasterki kiełbasę.
Dodaj pokrojoną w półplasterki cukinię, kiełbasę i posiekaną papryczkę chili (bez pestek). Duś 15 min.
Dopraw papryką słodką i wędzoną, solą oraz pieprzem. Jeśli leczo jest zbyt kwaśne, dodaj odrobinę cukru.Źródło: Takie jest życie