Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Leczo z fasoli"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 898
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 898
Składniki
Pomidory przelej najpierw wrzątkiem, a potem zimną wodą. Zdejmij z nich skórkę, po czym przetrzyj przez sito.
Z umytej papryki wytnij gniazda nasienne. Pokrój ją w kostkę i podsmaż na mocno rozgrzanym oleju razem z poszatkowaną cebulą.
Po chwili dodaj oskrobane, pocięte w plastry marchewki, pietruszkę oraz drobno posiekaną czuszkę.
Zalej warzywa przecierem pomidorowym i dopraw solą oraz pieprzem.
Po około kwadransie dołóż białą i czerwoną fasolę odlaną z zalewy. Gotuj danie jeszcze kilka minut. Gotowe podawaj z pieczywem.Źródło: Kurier TV