Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo bakłażanowe z tymiankiem"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 318
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5022
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 318
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5022
Składniki
Bakłażan pokrój na półplasterki, osól, odstaw na 10 min. Osusz, pokrój w dużą kostkę. Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Pomidory umyj, pokrój w kostkę. Olej rozgrzej w rondlu, zeszklij cebulę. Dodaj pomidory, duś kilka minut.
Cukinie pokrój w ćwierćplasterki, a paprykę w paski. Wrzuć do cebuli razem z bakłażanem, wymieszaj. Posyp tymiankiem, przypraw do smaku solą i pieprzem. Duś ok. 15 min.Źródło: Chwila dla Ciebie