Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łazanki z kiszoną kapustą"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 50
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 101
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 335
Składniki
Kapustę opłucz, ugotuj z dodatkiem soli. Odciśnij, posiekaj. Grzyby rozmroź, pokrój w kostkę, ugotuj w osolonej wodzie. Śliwki pokrój w paski, cebulę w piórka.
Masło rozgrzej, zeszklij cebulę. Dodaj kapustę, duś pod przykryciem 10 min. Dodaj grzyby i śliwki, duś 10 min, przypraw. Łazanki ugotuj. Połącz z kapustą i grzybami.
Przepis przysłała Katarzyna Cukier z Domaszna.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie