Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łatwy przepis na warzywne szaszłyki"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Strąki papryki umyć, osuszyć, dokładnie oczyścić, pokroić w kwadratowe kawałki. Cebulki obrać, pociąć na cząstki. Kabaczek umyć, jeśli jest mały, nie obierać, pokroić na równe kawałki. Jeśli używamy cukini, również pozostawić w skórce, pociąć na plasterki. Kalarepkę obrać, pokroić, brokuł umyć, podzielić na różyczki.
Kawałki warzyw nabijać naprzemiennie na szpadki. Skropić oliwą, posypać solą i pieprzem, grillować, często obracając.Źródło: Twoje Imperium