Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo, smacznie, a przede wszystkim szybko.
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 1764
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 82
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 200
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 49
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 1764
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 82
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 200
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 49
Składniki
1. Wiórki kokosowe włóż do pojemnika malaksera i zmiksuj. 2. Dodaj pozostałe składniki i zmiksuj do połączenia się składników. 3. Formuj kulki i gotowe. 4. Smacznego.