Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kuleczki bakaliowe"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 137
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 39
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 137
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 39
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Składniki
W rondelku rozpuść masło, dodaj cukier, cukier waniliowy, miód i kakao. Wymieszaj, potem wsyp płatki kukurydziane oraz bakalie i jeszcze raz wymieszaj masę.
Kiedy masa stężeje, uformuj maleńkie kuleczki. Ułóż je na tacy i jeszcze raz schłodź w lodówce.
Porcje 10. Przygot. 80 min. Cena 1,30 zł. Kalorie 196 kcal.
<strong>Sylwia Wójcik z Nowej Wsi</strong>Źródło: Takie jest życie