Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 99
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 99
Składniki
Mąkę, masło, cukier i sól włóż do malaksera, miksuj, aż utworzą się grudki. Rabarbar umyj, oczyść z włókien, osącz. Pokrój na mniejsze kawałki. Włóż do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem. Posyp z wierzchu brązowym cukrem i kruszonką. Zapiekaj 30 min w 200°C. możemy ciasto ugnieść ręcznie.