Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kruche delicje z truskawkami"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
ciasta zagnieć w kulę i włóż do lodówki na 30 minut. 1/4 ciasta włóż do zamrażalnika. Resztą ciasta wylep foremkę i piecz w 180oC przez 15 minut.
Budyń przygotuj z mlekiem. Ostudź. Białka ubij z cukrem, połącz z budyniem, wymieszaj. Na cieście rozłóż plasterki truskawek, rozsmaruj budyń i zetrzyj resztę ciasta. Piecz jeszcze 35 minut.Źródło: Naj