Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, kruche krówki w wersji wegańskiej. Są takie, że trudno skończyć po jednym kawałku :) Kawałek nieba z Drogą Mleczną na talerzyku :)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 68
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 101
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 68
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 101
Składniki
Wszystkie składniki wysmażamy na patelni do uzyskania gęstej masy. Krówkę przekładamy do płaskiego naczynia wyłożonego papierem do pieczenia, żeby łatwiej nam było później wyciągać. Odstawiamy do przestygnięcia, a następnie wstawiamy na noc do lodówki. Krówkę kroimy na mniejsze kawałki i gotowe. Najlepiej przechowywać w lodówce. Smacznego :)