Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny deserek.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Wykonanie: Ugotować budyń na mleku wg przepisu na opakowaniu. Dodać masło, cukier, zdjąć z ognia i wymieszać z żółtkami jajek. Ubić pianę z białek i wymieszać ostrożnie z ciepłym kremem. Dodać cukier waniliowy i układać w pucharkach na przemian z bezikami, następnie schłodzić w lodówce.