Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 263
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 263
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Składniki
Brzoskwinie osączyłem na sicie. Żółtka utarłem z cukrem. Mak przepuściłem przez maszynkę kilka razy ,dodałem razem z serkiem do żółtek i dokładnie wymieszałem. Śmietanę ubiłem na sztywną pianę ,dodałem do masy makowej i dokładnie połączyłem. Brzoskwinie pokroiłem na małe kawałki ,rozmiksowałem na gładką masę. Przekładałem na przemian masę serową i zmiksowane brzoskwinie. Ostatnią masą ma być masa z serem i makiem.