Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej kochanej Lucy Maud Montgomery :)
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 119
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 365
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 119
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 365
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Składniki
rozpuścić masło z cukrem mieszając aż do uzyskania jednolitej konsystencji.Ostudzić do temp.pokojowej a następnie wbić jajko i starannie rozmieszać.
Przesiać mąkę z proszkiem i solą,wsypać do masy,dodać wanilię,orzechy i wymieszać.
Rozsmarować na natłuszczonej masłem blasze (ok 20x20)
Piec 25 min w temp 180 st.Nie trzymać długo w piekarniku,pociąć w kwadraty dopóki ciepłe:)