Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie potrafię upiec zebrę, bo miałam z nią wcześniej problem. Teraz udaje mi się zawsze, a syn bardzo zadowolony.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8680
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 195
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 445
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8680
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 195
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 445
Składniki
Białka ubić na sztywno, dodać cukier, kolejno żółtka, olej i mąkę wymieszaną z proszkiem na przemian z wodą.
na wysmarowaną tortownicę wykładam po łyżce ciasta, aż do wyczerpania. Piekę 45 min w temn 180 st. C.
Na koniec można posmarować lukrem albo posypać pudrem.