Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kolorowa przekąska z jajek"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
Jajka obrać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Żółtka wyjąć, utrzeć na gładko, wymieszać z majonezem.
Masę jajeczną podzielić na trzy części, doprawić solą i pieprzem. Jedną część wymieszać z posiekanymi suszonymi pomidorami, bazylią i przecierem. Drugą z natką, trzecią z curry i szafranem.
Masę rozłożyć na jajkach za pomocą szprycki.
Jajka możesz faszerować kremem jajeczno-majonezowym z dodatkiem szczypiorku, rzeżuchy, przysmażonych na maśle pieczarek
ok. 30 minutŹródło: Twoje Imperium