Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kokosanki w kształcie serca"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 136
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 118
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 136
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 118
Składniki
Czekoladę rozpuść w rondelku. Mąkę połącz z proszkiem oraz solą. Masło rozgnieć z cukrem.
Zmiksuj przygotowane z jajkiem i zapachem migdałowym.
Całość dokładnie wymieszaj z wiórkami kokosowymi i pokruszonymi płatkami migdałowymi.
Z masy ulep kulki, rozwałkuj je i foremką wytnij serduszka.
Upiecz ciastka w piekarniku rozgrzanym do 170°C. Wyjmij po kwadransie.Źródło: Kurier TV