Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki mojego dzieciństwa lubię najbardziej dlatego bardzo często do nic wracam.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7212
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7212
Składniki
Mleko, jajka, łyżkę cukier i szczyptę soi ubij przy użyciu miksera. Powoli dosypuj mąkę. Dołóż starte na tarce jabłka. Wymieszaj. Do wrzątku wkładaj po łyżce masy. Gotuj przez 2 minuty od momentu wypłynięcia na powierzchnię. Kluski podawaj polane jogurtem, posypane cynamonem i cukrem.