Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kasza pszenna z dynią"
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 64
Składniki
Pokrojoną w kostkę cebulę zeszklij na oleju. Po chwili dodaj posiekany czosnek i wsyp kaszę. Smaż kilka minut, po czym zalej całość bulionem i duś 10 minut.
Dorzuć pokrojoną w kostkę paprykę, dynię oraz cukinię. Na końcu dodaj kawałki tofu.
Potrawę dopraw solą, pieprzem, bazylią oraz gałką muszkatołową. Przełóż ją do misy i wierzch polej oliwą.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 300Źródło: Super TV