Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser, tego trzeba spróbować....
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 160
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 160
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 207
Składniki
Z ananasa wyciąć twardy rdzeń, pokroić wzdłuż na kawałki, posypać brązowym cukrem.
Na patelni roztopić masło, położyć kawałki ananasa, skropić sokiem z limonki i smażyć po 2-3 minuty z każdej strony do zrumienienia.
Do smażącego się ananasa wlać rum kokosowy, trzymać na ogniu przez kolejną minutę.
Na talerze rozłożyć kawałki ananasa, po dwie łyżki jogurtu kokosowego, posypać skórką otartą z limonki i płatkami kokosowymi.