Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kapusta z jaśkiem"
Pyszny i łatwy do zrobienia deser jogurtowy. Można go przyrządzić również z i...
Odsłon: 263
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1385
Pyszny i łatwy do zrobienia deser jogurtowy. Można go przyrządzić również z i...
Odsłon: 263
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1385
Składniki
Fasolę namoczyć na noc. Ugotować. Kapustę kiszoną ugotować do miękkości. Ziemniaki obrać, ugotować, odcedzić, ubić.
Cebulę zeszklić na tłuszczu. Do ugotowanej kapusty dodać fasolę, cebulę, ziemniaki i przecier pomidorowy. Wymieszać, doprawić do smaku i przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Zapiekać 20 minut pod przykryciem w temp. 180°C.
Czas: około godziny.Źródło: Dobry Tydzień