Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kapusta z grochem"
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 19
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3733
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 429
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2285
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 19
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3733
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 429
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2285
Składniki
Groch zalej wrzątkiem i mocz przez 3 godz. Następnie wlej zimną wodę i gotuj na małym ogniu, aż ziarna będą miękkie.
Odsączoną kapustę posiekaj, zalej wodą i gotuj do miękkości około 30 minut. Potem ją odciśnij.
Boczek pokrój w kosteczkę i podsmaż na patelni. Kapustę wymieszaj z grochem, cebulą, solą, pieprzem oraz cukrem.Źródło: Na żywo