Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kapusta kiszona z suszonymi śliwkami"
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5314
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6550
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 169
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 81
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 54
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5314
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6550
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 169
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 81
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 54
Składniki
Grzyby namocz, ugotuj. Kapustę ew. opłucz, pokrój. Zalej półtorej szklanki wody, dodaj przyprawy. Przykryj, ugotuj. Dodaj grzyby razem z wywarem.
Cebule posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj mąkę, wlej 5 łyżek wody, zamieszaj. Dodaj do kapusty razem ze śliwkami. Gotuj 25-30 min. Przypraw.
Przepis przysłał Grzegorz Rybkowski z Nowej Wsi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie