Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostatnio przeżywam czas, kiedy to chce mi się okropnie słodkiego w każdej ilości i postaci niemalże, więc z tego co miałam w domu, a było tego niezbyt dużo wymyśliłam sobie, coś co uradowało moje podniebienie.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, szczyptę soli, cukier, kakao, jajka, mleko i olej mieszamy razem do uzyskania konsystencji lekko lejącego się ciasta naleśnikowego.
Smażymy z obu stron na rozgrzanej patelni z dodatkiem małej ilości oleju.
Na przygotowane naleśniki nakładamy maliny zakrywamy je bitą śmietaną, a tych, którzy mają nieposkromione słodkie podniebienie polecam czekoladę. Naleśnika składamy i ...
... nie pozostaje nic innego, jak rozkoszować sie ich niebiańsko słodkim smakiem.
Smacznego!!