Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, kremowy serniczek. Bez użycia wagi kuchennej.
niewielkie naczynie żaroodporne
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 367
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 367
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Do miseczki dodaj wszystkie składniki, dokładnie wymieszaj.
Następnie przelej do niedużego naczynia żaroodpornego. Piecz w 180 stopniach przez około 30 minut.
Gdy lekko ostygnie dodaj ulubione dodatki na wierzch. Życzę smacznegoo!