Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jarskie ravioli"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 25
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7192
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 42
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 25
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7192
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 42
Składniki
Mąkę zagnieć z jajkami i solą. W razie potrzeby dolej odrobinę wody. Zwiń ciasto w kulę i odłóż na godzinę.
Liście botwinki zeszklij na oliwie ze startą gałką, solą, pieprzem i przeciśniętym prze praskę czosnkiem.
Ciasto cienko rozwałkuj, wytnij kwadraciki i na każdym rozłóż po pół łyżeczki farszu.
Zaklejone ugotuj w osolonym wrzątku. Podawaj z kwiatkami.Źródło: Kurier TV