Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jarski burger"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 32
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7196
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 32
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7196
Składniki
Kaszę ugotuj, fasolę odlej i przepłucz.
Posiekaj cebulę, czosnek i szczypiorek. Zblenduj z sosem sojowym i połącz z kaszą oraz fasolą. Dodaj przyprawy oraz trzy łyżeczki siemienia lnianego.
Całość wymieszaj i uformuj okrągłe burgery. Usmaż je na rozgrzanym oleju.
Danie serwuj np. w bułce z ulubionymi dodatkami.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 170. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax