Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto powiedział, że sok można jedynie pić? Dlaczego by nie przygotować go w formie deseru i nie zaserwować z ulubionymi owocami, jak gruszki, brzoskwinie, mango. Wystarczy kilka minut i niebanalny deser gotowy. A jeśli dodać do niego ozdoby cukiernicze, nabierze królewskiego szlifu. Tak więc Kubuś, pyszny mus :-)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Z butelki odlać około 200 - 250 ml soku, rozpuścić w tym 2 budynie. Resztę Kubusia zagotować, ściągnąć na chwilę z palnika, wlać rozpuszczone budynie i mieszać dokładnie do połączenia składników. Ponownie postawić na palnik i gotować do 2 minut ciągle mieszając.
Pucharki lub szklanki po nutelli wypełnić pokrojonymi owocami, zalać musem. Po ostygnięciu ozdobić i schłodzić w lodówce (na ciepło także dobrze smakuje). Deser ma lekko kwaskowy posmak, osobiście go nie dosładzam, proszków budyniowych także nie.