Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka z dwoma farszami"
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 626
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 189
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 626
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 189
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Wystudź, obierz ze skorupki. Szynkę i paprykę posiekaj. Przypraw solą oraz papryką. Wymieszaj z majonezem. Pomidorki potnij w plasterki. 1/2 jajek przetnij wzdłuż. Połówki jajek przykryj plasterkami pomidorków. Nałóż na nie farsz szynkowy.
Rzodkiewki i ogórek drobno zetrzyj. Pozostałe jajka przekrój wzdłuż. Ostrożnie wyjmij żółtka. Posiekaj je, wymieszaj z warzywami. Dopraw solą i pieprzem. Domieszaj śmietanę. Farsz nałóż w miejsca po żółtkach. Jajka z farszami ustaw na talerzu i udekoruj.Źródło: Tina