Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jajka w serowej panierce"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 64
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 116
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 64
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 116
Składniki
Przepis przysłała Ewa Holisz z Iłownicy
Osiem jajek włóż do osolonej wody, ugotuj na twardo. Ostudź, obierz ze skorupek.
Ser zetrzyj na tarce o małych oczkach, wymieszaj z bułką tartą. Pozostałe jajko roztrzep z mlekiem i szczyptą soli.
Jajka obtocz w roztrzepanym jajku i serowej panierce dwa razy. Usmaż na złoty kolor na oleju. Osącz.
<strong>Czas przygotowania 20 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie