Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jajka pod puszystą pierzynką"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 897
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 897
Składniki
Jajka obieram i kroję na pół. Wyjmuję z nich żółtka, białka opłukuję i osuszam. Żółtka, osączone z oleju szprotki i resztę składników miksuję na gładką masę. Doprawiam.
Jajka napełniam farszem. Schładzam je w lodówce, przed podaniem ozdabiam świeżą rzeżuchą.
25 min, porcja 180 kcal, koszt porcji ok. 1 zł, przepis na 6 porcji.Źródło: Kobieta i życie