Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka faszerowane po 18. miesiącu"
Najprostszy i najszybszy sernik z truskawkami. Ale co najważniejsze jeden z n...
Odsłon: 924
Najprostszy i najszybszy sernik z truskawkami. Ale co najważniejsze jeden z n...
Odsłon: 924
Składniki
Jajka umyj, sparz i ugotuj na twardo. Przekrój je na pół i wyjmij żółtka.
Żółtka połącz z rybą, jogurtem, majonezem, 1/2 łyżki przecieru pomidorowego i 1 łyżeczką szczypiorku. Dodaj kilka kropel soku z cytryny.
Od spodu każdej połówki jajka odetnij cienki plasterek, aby dziecku łatwiej było je zjeść.
Wypełnij wydrążone białka masą i ułóż na liściach sałaty. Ozdób koperkiem.Źródło: Mam dziecko