Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 134
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 111
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 134
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 111
Składniki
Jabłko myjemy i obieramy,przekroić na pół i włożyć do naczynia żaroodpornego, wkładamy do rozgrzanego piekarnika( 170 stopni) pieczemy pod przykryciem ok 20 min,między czasie ubijamy piane z białka i cukru.Gdy jabłko sie rozpraży w piekarniku, wyciągamy je, zdejmujemy przykrycie, nakładamy na nie piane, i wkładamy spowrotem do piekarnika(juz bez przykrycia!) pieczemy aż piana sie mocno zarumieni, wyciągamy i gotowe :) , jeść na gorąco :)