Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu,cudownie kruche,rozpływające się w ustach.Polecam,moja rodzina za nimi przepada.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 146
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Sypkie składniki przesiać na stolnicę.Dodać masło,sok z cytryny,żółtka.Jeśli będą problemy można dodać 1łyzkę śmietany.
Zagnieść ciasto po czym umieścić je w lodówce na ok.1 godzinę.
Ciasto rozwałkować na placek grubości 5 milimetrów,foremką wykrawać gwiazdki.Ciasteczka kładziemy na blasze pokrytej papierem do wypieków i pieczemy ok.15 minut w temp.180 stopni (z termoobiegiem).Smacznego!