Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz jarzynowy"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 160
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 52
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 116
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 160
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 52
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 116
Składniki
Fasolkę szparagową ugotować i podzielić na mniejsze części. Marchew, kalarepę oraz pietruszkę ugotować i pokroić w kostkę. Ugotowany kalafior rozdrobnić. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
Pokrojoną cebulę zeszklić na oliwie, dodać pomidory, poddusić. Dodać pozostałe . Zalać wywarem jarzynowym, zagęścić mąką kukurydzianą. Posypać posiekaną natką pietruszki. Podawać z pieczywem lub ryżem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień