Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz dla jaroszy"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 15
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 15
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Składniki
Fasolę namocz, a następnego dnia ugotuj w osolonej wodzie.
Cebulę i czosnek drobno posiekaj, paprykę oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w kostkę razem z obranymi ziemniakami.
W rondlu rozgrzej olej. Zeszklij na nim cebulę z czosnkiem, dodaj pieczarki oraz paprykę, przesmaż na ostrym ogniu, po czym go zmniejsz do minimum i duś całość 10 minut. Dołóż ziemniaki, fasolę, koncentrat pomidorowy i dosyp przyprawy.
Gotuj gulasz pół godziny. Udekoruj świeżym rozmarynem.
Czas: 60 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV