Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Gruszki obieramy ze skórki, pozostawiając ogonki, by gruszka stała pionowo
Gotujemy je na małym ogniu razem z winem przez około 15 minut, aż będą mięciutkie.
Następnie wyjmujemy je , odcedzamy i studzimy.
Bierzemy czekoladę, którą rozpuszczamy razem z łyżką masła, gdy powstanie gęsty sos oblewamy gruszki starannie od góry do dołu i gotowe!!!!
Teraz tylko sztućce bądź paluszki w ruch i chwileczka zapomnienia gwarantowana, nie tylko ta kulinarna………Podawaj z lodami waniliowymi