Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewa i poprawia humor.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 46
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 97
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 330
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 46
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 97
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 330
Składniki
Wykonanie: Wsypać do garnka cukier, kakao wymieszane z mąką, sól i wymieszać z małą ilością wody, tak aby nie było grudek. Następnie mieszając wlać wodę i doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Po czym wymieszać z mlekiem i zagotować ponownie. Doprawić wanilią i podawać z dodatkiem bitej śmietany.